August 13, 2018

June 13, 2018

April 19, 2018

April 4, 2018

March 15, 2018

September 19, 2017

September 13, 2017

Please reload

Entradas recientes

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas destacadas

Runner, el videoclip

February 13, 2017

 

Aquest és el resultat de la meva primera incursió en el món del videoclip. Una experiència enriquidora, gravada a contra rellotge. Si les presses maten, les productores petites anem de cap a l'infern. Els grans pressupostos compren temps (i material tècnic), els pressupostos nuls, fan malabars amb les idees. És el preu que ens toca pagar, a més de la quota d'autònoms (que no pago). En canvi, tenim altres satisfaccions. El resultat, tot i que tècnicament molt millorable, va ser humanament gratificant. I continuem!  

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square