Runner, el videoclip


Aquest és el resultat de la meva primera incursió en el món del videoclip. Una experiència enriquidora, gravada a contra rellotge. Si les presses maten, les productores petites anem de cap a l'infern. Els grans pressupostos compren temps (i material tècnic), els pressupostos nuls, fan malabars amb les idees. És el preu que ens toca pagar, a més de la quota d'autònoms (que no pago). En canvi, tenim altres satisfaccions. El resultat, tot i que tècnicament molt millorable, va ser humanament gratificant. I continuem!

#gorriónFILMS #senetien #runner

Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook Round
  • YouTube Round
  • Twitter - Black Circle

© 2016 por GORRIÓN FILMS. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now