August 13, 2018

June 13, 2018

April 19, 2018

April 4, 2018

March 15, 2018

September 19, 2017

September 13, 2017

Please reload

Entradas recientes

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas destacadas

CARTA A LA GRETA

May 8, 2017

Suposo que quan ets pare per primer cop l'esfera emotiva et posseeix d'una forma que acabes fent vídeos com aquests. En el meu cas, i sota els efectes de les emocions dels últims dies i de la falta d'hores de son, he tingut la temptació de comparar la meva vida, abans i després, com si fossin vides diferents. I el resultat és que he exagerat l'una i l'altra. Suposo que sóc molt de l'èpica, dels Grans relats i de la mitificació. A més, he mirat d'imaginar la vida perfecta per a la Greta, però ni en la imaginació he sigut capaç de desprendre'm dels prejudicis ni les contradiccions. Sort que de vegades les contradiccions ens fan millorar.

 

“Ser papá es como no ser, pero siendo” Javi Chispes.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square