CARTA A LA GRETA


Suposo que quan ets pare per primer cop l'esfera emotiva et posseeix d'una forma que acabes fent vídeos com aquests. En el meu cas, i sota els efectes de les emocions dels últims dies i de la falta d'hores de son, he tingut la temptació de comparar la meva vida, abans i després, com si fossin vides diferents. I el resultat és que he exagerat l'una i l'altra. Suposo que sóc molt de l'èpica, dels Grans relats i de la mitificació. A més, he mirat d'imaginar la vida perfecta per a la Greta, però ni en la imaginació he sigut capaç de desprendre'm dels prejudicis ni les contradiccions. Sort que de vegades les contradiccions ens fan millorar.


“Ser papá es como no ser, pero siendo” Javi Chispes.


Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square