August 13, 2018

June 13, 2018

April 19, 2018

April 4, 2018

March 15, 2018

September 19, 2017

September 13, 2017

Please reload

Entradas recientes

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas destacadas

Carlitos Miñarro: Pura Electricitat

March 15, 2018

El Carlitos és un músic compromès. A la nostra edat, el compromís és l'única manera de continuar fent les coses que ens estimem. Perquè creiem que l'activitat constant i la creativitat són una opció vital.

No som influencers, ni artistes massa reconeguts. Alguns -no és el cas del Carlitos- no som ni bons fent allò que ens agrada, però no concevim la vida sense fer de tant en tant aquest tipus de cosetes. Sempre amb el permís de la nostra família.

Sabem  que si abaixem la guardia, un dia deixarem de fer-les. I ens tancarem en el nostre món adult, simplement perquè la vida ja ens anirà prou bé. Però el Carlitos és un músic compromès, i no deixa que això passi. El Carlitos et truca, i, com qui res, et proposa fer coses.

-Escolta, vull un videoclip de Gorrión FILMS. Vull formar part del clan Gorrión. Res, serà un pim-pam -et diu amb naturalitat.

-Un pim-pam? ok, ens veiem a Tàrrega -contesto sense pensar-m'ho gaire.

Mai res és un pim-pam. Tot requereix del seu mínim compromís.

Així va nàixer aquest videoclip. El segon que faig, amb les seves imperfeccions i errades. Però la meva filla, cada cop que el veu, es queda bocabadada.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square