Carlitos Miñarro: Pura Electricitat

El Carlitos és un músic compromès. A la nostra edat, el compromís és l'única manera de continuar fent les coses que ens estimem. Perquè creiem que l'activitat constant i la creativitat són una opció vital.

No som influencers, ni artistes massa reconeguts. Alguns -no és el cas del Carlitos- no som ni bons fent allò que ens agrada, però no concevim la vida sense fer de tant en tant aquest tipus de cosetes. Sempre amb el permís de la nostra família.

Sabem que si abaixem la guardia, un dia deixarem de fer-les. I ens tancarem en el nostre món adult, simplement perquè la vida ja ens anirà prou bé. Però el Carlitos és un músic compromès, i no deixa que això passi. El Carlitos et truca, i, com qui res, et proposa fer coses.

-Escolta, vull un videoclip de Gorrión FILMS. Vull formar part del clan Gorrión. Res, serà un pim-pam -et diu amb naturalitat.

-Un pim-pam? ok, ens veiem a Tàrrega -contesto sense pensar-m'ho gaire.

Mai res és un pim-pam. Tot requereix del seu mínim compromís.

Així va nàixer aquest videoclip. El segon que faig, amb les seves imperfeccions i errades. Però la meva filla, cada cop que el veu, es queda bocabadada.


Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square